Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

A True ΠΑ_story


Θα έχετε σίγουρα μπερδευτεί σχετικά με το που βαδίζει αυτό το blog...
Εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει όμως τα πράγματα από την αρχή!
Θα γράφω ό,τι μου κάνει εντύπωση ή ό,τι βρίσκεται στο μυαλό μου και πασχίζει να βγει όξω. Συγγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά αφήστε με να εκφραστώ λίγο ανοργάνωτα…give chaos a break…(για να δείξομε και την ξενολαλιά μας!)

Το θέμα μου σήμερα ήταν κάτι που διάβασα στην εφημερίδα.
«Πάστορας ζήτησε να μαρκάρουν με τατουάζ τους ομοφυλόφιλους. Συγκεκριμένα έγραψε στο διαδίκτυο ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να φέρουν στα οπίσθιά τους τατουάζ με το μήνυμα: «ο σοδομισμός μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία». Όταν τον κάλεσε η επισκοπή της αγγλικανικής εκκλησίας ο πάστορας ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι απλώς αστειεύτηκε.

Εφημερίδα «Το Βήμα», Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Εδώ υπάρχει ένα θέμα (και 6 μη σας πω)...

Είτε δεν έχω καμία αίσθηση του χιούμορ ή οι πάστορες έχουν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζουν το δικό τους.

Από την άλλη μπορεί να τον παρεξήγησα τον κυριούλη και αυτό που χρειάζεται η πρότασή του να είναι απλά ορισμένες διευκρινίσεις.

Ας διευκρινίσουμε λοιπόν:

1ον. Πρέπει να το δηλώσεις στο κράτος ότι είσαι ομοφυλόφιλος και αυτό με τη σειρά του σε μαρκάρει σαν αγελάδα ή όποιος το ψυλλιαστεί ότι είσαι gay σε κυνηγάει με ένα καυτό σίδερο που φέρει την παραπάνω πρόταση;

2ον. Γιατί στα οπίσθια κυρ. Πάστορα? Κάποια συγκεκριμένη αδυναμία; Ισχύει και για άντρες και για γυναίκες gay ή μήπως οι γυναίκες πρέπει να το «χτυπήσουν» αλλού το tattoo;

3ον. Η πρόταση αυτή εν συνεχεία θα εφαρμοστεί σε όλες τις «κατηγορίες» ανθρώπων; Αν είσαι μαλάκας πρέπει να γράψεις στο κούτελο «Το να μιλάς μαζί μου δεν θα σε οδηγήσει πουθενά» ή εμπίπτει μόνο στις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και αν είσαι σαδομαζοχιστής γράφεις στα οπίσθιά σου «Προσοχή ο σαδομαζοχισμός μπορεί να πονέσει και τους δύο μας (ή τρεις μας αναλόγως)»

4ον. Γιατί οι πάστορες γράφουν στο Internet…αυτά τα πράγματα δεν είναι του διαβόλου, ε;

5ον. Πρέπει να πληρώσεις για το tattoo ή υπάρχει επιδότηση από το κράτος. Κάτσε, δεν είναι και κοψοχρονιά αυτά τα πράγματα. Τι θα κάνεις αν είσαι ένας φτωχός πλην τίμιος gay; Εκπτώσεις παίζουν? Πολύτεκνοι? Στους 2 (τρίτος δε χωρεί) θα 'χει ο ένας τζάμπα τις τρεις πρώτες λέξεις: « ο σοδομισμός βλάπτει…»

Κλείνοντας το μπαράζ μου, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είμαστε πακέτο με τσιγάρα τα οποία «Μπορούν να βλάψουν σοβαρά εσάς και τους γύρω σας» ούτε μηχανήματα με οδηγίες χρήσεως (το οποίο θα βόλευε να πω την αλήθεια.

Κάτι τέτοια με ωθούν στο να «κατεβάσω» νομοσχέδιο το οποίο θα νομιμοποιεί τη βία!Μη γίνουμε και βάρβαροι'αυτό θα ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος έχει ένα tattoo στη μάπα του που λέει «Θέλω ξύλο. Χτυπήστε εδώ επί 3 λεπτά. Ακόμα και αν ουρλιάξω μη σταματήσετε!»


Τα ‘πα, ξαλάφρωσα, Σκάω

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Egw lew na kanoume petition gia dwrean tattoo pou na xaraktirizoun tin sexualiki mas epilogi.
ti? gourounia sto saki tha pernoume?...

Kali arxi btw.

Alvinia Ironic είπε...

Πολυαγαπημένη Ευβλογία, το post σου με έκανε να νιώθω άκρως θρησκευόμενη και να συνειδητοποίσω ότι είμαι και εγώ ένα παιδί της εκκλησίας. Διαθέτω ήδη ένα τέτοιο τατουάζ : "Όταν τελιώσεις την ανάγνωση αυτού του κειμένου, το οποίο ελπίζω να μην σε αποσπάει απτό την σωματική εργασία που εκτελείς, σε παρακαλώ πολύ να ντυθείς και να φύγεις, αφού πρώτα μαζέψεις οτιδήποτε έχεις αφήσει, και αν θές να με εντυπωσίασεις μπορείς πάντα να πλύνεις και τα πίατα. Θα σε θυμάμαι για πάντα ... Άντε, ακόμα; Καλά χαζεύεις ή διαβάζεις;" Καλή άρχή λοιπόν και από εμένα!

Ανώνυμος είπε...

[Τι καλά που είσαι πάλι on air...]

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον για ομοφοβικους

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο site μας παρακαλώ και αν σας αρέσει ακολουθήστε μας! www.eatdessertfirstgreece.com